Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 6, 2005

RareDodo woog op het moment van schrijven 67.40 kg (bmi: 20.35).

Goedemorgen allemaal!

We zitten nu 6 dagen na de feestweek zegmaar en ik zit nog steeds mooi op de 65.2 (zonder dreads dus 49.9). Ik heb wel veel minder gewogen daarvoor, maar dat was meer om een reserve te hebben tijdens de feestdagen en dat heeft gewerkt! Als ik maar rond de 65 blijf zitten:)
:evenwicht:
Over ruim twee weken ga ik lekker snowboarden, ik ben de dagen aan het aftellen! Lekker sportief aan de slag! Zou ik mijn weegschaal mee mogen nemen? Ik wil er niet pas na die week achter komen dat ik 5 kilo zwaarder ben! But then again, je sport ook wel overmatig veel tijdens zo'n week..... Ik overleg wel even met mijn vriend!
:sneeuwpop:

Groetjes Leonie

January 6, 2005 om 08:01
lekker hoor, wintersporten! Wij gaan waarschijnlijk ook, de 2de week van maart. (als ik vrij kan krijgen van werk)En nu pas ik mijn skiekleding weer :D

Het probleem is nog steeds dat onze computers beide te oud of te langzaam zijn. We moeten ze nog steeds opschonen en Wouter zou dat in zijn vakantie doen, maar heeft ie niet gedaan....:( Zodra dat geregeld is kunnen we het aanvragen. Ik ga denk ik vanavond weer proberen back-ups te maken. Mijn cd-writer heeft rare kuren dus ik hoop dat het lukt.

Ik val ook altijd heel erg af na mijn ongesteldheid. Daarom kijk ik er de laatste tijd zo naar uit! De laatste keer was ik niet zo veel afgevallen, maar toen zat ik met die feestdagen en dus veel eten. Benieuwd of ik nu weer de 72 haal. Mijn streefgewicht van 70 op 19 jauari heb ik maar uit mijn hoofd gehaald, never gonna happen!

gr. Moon
January 13, 2005 om 10:35
Beste Leonie,

Ik kwam je profiel tegen op de site. Wat goed dat jij al zo veel af bent gevallen! Ik heb ongeveer jouw lengte en weeg nu 79 kg dus daar moet echt veel af.
Wat heb jij voor dieet gevolgd? Ben helemaal gemotiveerd geraakt door jouw foto's enzo te zien!

Groetjes, Karen
(www.Kaar.valtaf.nl)
January 13, 2005 om 15:02
Hoihoi,

Bedankt voor je reactie in m'n dagboek!
Jouw manier van afvallen is waarschijnlijk de beste. Als je een crashdieet volgt weet je toch bijna zeker dat het er allemaal weer aankomt...
Ik ga je adviezen volgen en doorzetten!

Groetjes, Karen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan